Com podem participar-hi

L’actual Pla vol ser des de l’inici un Pla molt participat i viu, un Pla que es mogui i que avanci de la mà de cadascun dels agents que hi tenen relació. Avançar en la consolidació i enfortiment del voluntariat i del teixit associatiu, no és possible des de la feina d’un de sol, des del treball aïllat, des de les actuacions puntuals.

El Pla ens pot convidar a fer més coses, però segurament també ens pot convidar a fer-les d’una altra manera, a fer-les responent a una horitzó que s’ha fixat conjuntament i des de les necessitats del sector associatiu i de voluntariat, ..i a fer-les ara amb complicitat i sumant, per poder veure un avenç real en allò que hem plantejat en el PNAV 2014-2015. Construir i compartir serien les dues grans maneres de fer Pla.

Podeu fer Pla:

Emprenent i explicant les actuacions que feu

Donant a conèixer què heu decidit dur a terme des de la vostra entitat/empresa/ administració, que ajuda i consolida el model i l’estratègia associativa que planteja el PNAV 2014-2015 planteja. Podeu donar a conèixer les vostres actuacions a través del FORMULARI DE RECOLLIDA D’ACTUACIONS

Compartint coneixement, eines i recursos amb altres entitats
  • Posant a l’abast de la resta d’agents del Pla, aquelles eines, recursos, materials, etc. que penseu que incideixen en aspectes que planteja el Pla i que poden ser d’utilitat per impulsar i inspirar la feina d’altres. Podeu compartir els vostres materials a través de l’Espai PNAV 2014-2015 de Xarxanet.org.
  • Coneixent les actuacions que plantegen els diferents agents per avançar en el PNAV 2014-2015: Podeu fer-ho a través de l’espai TOTS FEM PLA

Us animem a fer Pla, i en aquest mateix espai web trobeu algunes pistes, reflexions, idees, consideracions que volen ajudar a visualitzar i valorar la participació en el PNAV 2014-2015, des de la realitat dels tres agents més destacats (entitats sense ànim de lucre, empreses i administracions públiques).

Si voleu fer Pla i voleu assessorament podeu contactar amb nosaltres a través del correu pnav@pnav.voluntariat.org