Participar des de les empreses

Com podem caminar fent Pla?

  • Identificant i valorant quines mesures plantejades en el PNAV impliquen la nostra realitat d’empresa de manera explícita.
  • Decidint quines podríem /hauríem de poder fer nostres, i desgranar-les i concretar-les en relació a la nostra RS, i en el nostre calendari de treball 2014 i/o 2015.
  • Concretant actuacions en aquesta línia i explorant altres línies més generals en les quals també puguem sumar (promoció del voluntariat, visualització del món associatiu i de la seva tasca entre treballadors i clients,...)
  • Sumant-nos a actuacions desenvolupades per entitats en les quals puguem actuar com a amplificador, soci, ...
  • Explicant i fent públiques les actuacions que estem tirant endavant o hem decidit de tirar endavant (2104-2015); fer-les públiques facilita poder fer treball en xarxa amb entitats del mateix territori, o amb una visió compartida que hagin decidit fer feina en la mateixa direcció.

Us animem a fer Pla:

Podeu donar a conèixer les vostres actuacions a través del FORMULARI DE RECOLLIDA D’ACTUACIONS
Podeu compartir el vostre coneixement per impulsar i inspirar la feina d’altres través de l’Espai PNAV 2014-2015 de Xarxanet.org
Podeu conèixer les actuacions que plantegen els diferents agents per avançar en el PNAV 2014-2015 a través de l’espai TOTS FEM PLA