Participar des de les entitats de base

Com ens hi podem implicar?

  • Fent una anàlisi ràpida de la nostra entitat en relació als temes que planteja el PNAV i detectar quins són els aspectes claus que ens caldria abordar.... (perquè estan incomplerts o poc desplegats, perquè no estan endreçats, perquè no els hem ni abordat i identifiquem que són importants, per millorar, per créixer, etc..)
  • Valorant en concret, i després de la primera anàlisi, quines mesures plantejades en el PNAV hauríem de poder fer nostres, i desgranar-les i concretar-les en el nostre calendari de treball 2014 o 2015 o per als dos anys.
  • Explicant i fent públiques les actuacions que estem tirant endavant o hem decidit de tirar endavant (2104-2015) a la nostra entitat; fer-les públiques facilita poder fer treball en xarxa amb altres entitats del mateix àmbit i/o territori que com nosaltres, hagin decidit fer feina en la mateixa direcció.

Us animem a fer Pla:

Podeu donar a conèixer les vostres actuacions a través del FORMULARI DE RECOLLIDA D’ACTUACIONS
Podeu compartir el vostre coneixement per impulsar i inspirar la feina d’altres través de l’Espai PNAV 2014-2015 de Xarxanet.org
Podeu conèixer les actuacions que plantegen els diferents agents per avançar en el PNAV 2014-2015 a través de l’espai TOTS FEM PLA